Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Kävlinge Harrie FF Röd

Högalids IP (Träningsvägen) Kävlinge
11 september 2021
10:00

IK Wormo blå

Referat

Referat: Kävlinge Harrie FF Röd - IK Wormo blå

Värmen höll i sig, kom några droppar och molnigt men i övrigt blev förmiddagen fin! Linda glad över möjligheten att komma med 7-mannagänget.

Fakta: 9 killar i blått. Fyra födda 2012 och fem 2013. Ska möta 2011:or. Idag var det lååånga 2011:or.

Den sista delen - möta stora killar, visar våra killar idag att det är inget problem. De har knäckt den nöten hur man antingen vågar gå in i närkamp eller helt enkelt passar förbi. De två första perioderna stod jag och föräldrarna och bara njöt av de blåas passningsspel. Jag ler fortfarande när jag hör en instruktör som sa till mig på en av de otaliga kurser jag varit på: innan tio år kan ingen passa...... Jag ler mest åt att de har så fel.

Sista perioden orkade inte killarna hålla. OCH det faktum att jag och Peter håller på att byta runt på positionerna. Vissa är bättre anfallare och vissa är bättre försvarare. MEN för att bli ännu bättre är det viktigt att de provar på andra platser. Och visst märks det - men istället för att jag och Peter ska stå och bara berätta hur saker och ting funkar på plan så lär man sig hundra gånger bättre på att uppleva det själv. Och ta lärdom. Det krävs tålamod och att man vågar att släppa in mål. Peter och jag vill inte vinna - vi vlll lära ut. Många väljer att sätta ett lag så att det vinner, ser bra ut osv osv, men frågan är hur utvecklingen går? Det fantastiska med de blå är att de inte ger upp utan fortsätter att kämpa, idag hängde ingen med huvudet och det DÄR är en av vägarna till att bli en riktigt bra spelare. Det var mycket killarna lärde sig i den tredje perioden!
Vi blickar framåt och blir ännu bättre!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Omer Sejdija 1 0 0 0 0 0
Owais Ar-Rawi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien